Инвертори

Инверторите за соларни системи представляват устройства, които имат за цел преобразуването на правият ток DC, произвеждан от фотоволтаиците, в променлив AC. В зависимост от вида си – монофазен или трифазен, инверторът може да произвежда съответно 220 V или 380 V. Имаме възможност да предоставим всякакви инвертори като сме официални вносители на следните лидери в бранша:

Като водещ световен специалист в областта на фотоволтаичните технологични системи, SMA днес определя стандартите за децентрализирано, цифрово и възобновяемо енергийно снабдяване.

KACO new energy, като средно голяма компания с отдаденост и страст към изследователска дейност, оперира с висококачествени инженерни умения в областта на независимото и децентрализирано енергийно снабдяване.

От своите корени като услуга от един човек през 1945 г., Fronius се е превърнал в неразделна част от индустриалния пейзаж. През последните три четвърти от 20 век, се превърщат от регионален специализиран сервиз в световен играч.

Откакто е основана през 1971 г., Delta се утвърждава като глобален лидер на импулсни захранвания и продукти за управление на топлината. 

Huawei предлагат водещи Smart PV решения, използващи своите повече от 30 години опит в областта на цифровите информационни технологии.

GoodWe е водещ световен производител на фотоволтаични инвертори и решения за съхранение на енергия и е регистриран като акционерно дружество на Шанхайската фондова борса.

Sungrow Power Supply Co., Ltd („Sungrow”) е една от най-големите инверторни марки в света с инсталирани над 154 GW към декември 2020 г.

Share on facebook
Facebook
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email