Инвертори

Инверторите за соларни системи представляват устройства, които имат за цел преобразуването на правият ток DC, произвеждан от фотоволтаиците, в променлив AC. В зависимост от вида си – монофазен или трифазен, инверторът може да произвежда съответно 220 V или 380 V. Имаме възможност да предоставим всякакви инвертори като сме официални вносители на следните лидери в бранша:

Като водещ световен специалист в областта на фотоволтаичните технологични системи, SMA днес определя стандартите за децентрализирано, цифрово и възобновяемо енергийно снабдяване.

KACO new energy, като средно голяма компания с отдаденост и страст към изследователска дейност, оперира с висококачествени инженерни умения в областта на независимото и децентрализирано енергийно снабдяване.

От своите корени като услуга от един човек през 1945 г., Fronius се е превърнал в неразделна част от индустриалния пейзаж. През последните три четвърти от 20 век, се превърщат от регионален специализиран сервиз в световен играч.

Откакто е основана през 1971 г., Delta се утвърждава като глобален лидер на импулсни захранвания и продукти за управление на топлината. 

Huawei предлагат водещи Smart PV решения, използващи своите повече от 30 години опит в областта на цифровите информационни технологии.

GoodWe е водещ световен производител на фотоволтаични инвертори и решения за съхранение на енергия и е регистриран като акционерно дружество на Шанхайската фондова борса.

Sungrow Power Supply Co., Ltd („Sungrow”) е една от най-големите инверторни марки в света с инсталирани над 154 GW към декември 2020 г.

Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email