Фотоволтаични системи за бита

Фирма ТОПСОЛАР  има опит и предлага ефективни енергийни решения за домакинствата и бита.

Нашите предложения

Според  желанието на клиента и спецификата на конкретния обект, предлагаме on grid или off grid системи, и с нашите изгодни предложения, клиентите ни постигат отлична възвръщаемост на инвестицията и значителна икономия.

В зависимост от особеностите на конкретното място, прилагаме различни решения за конструкция, като се отнасяме с максимално внимание към хидроизолацията на покрива и Вашият дом.

Осигуряваме всички законови и противопожарни изисквания, и нашите системи се разглеждат от застрахователите и кредитните институции като без рискови, и от най-висок клас.

Ако Вие включите бъдещото изпълнение на Фотоволтаичната система при проектирането на Вашата къща, то  със сигурност ще се изпълни системата по най-рационален начин, и ще е в максимална степен част от Вашият SMART дом.

С опита на нашите специалисти, ще Ви предложим най-добрите решения, като при необходимост ще Ви съдействаме и осигурим финансиране за Вашият проект!

ТОПСОЛАР системи

С нашите системи за топла вода и захранване с енергия от фотоволтаични панели, може да се постига значителна икономия, и дори в случаите когато това е целесъобразно, и пълна енергийна независимост!

Разполагаме с типови решения за 3kW, 5kW, 8kW, 10kW, 15kW, 20kW и 30 kW, които са и най-разпространените варианти при битовите фотоволтаични системи.

Европейски Програми

Познавайки различните възможности, ще Ви съдействаме за ползване на преференции по Европейски програми.

Ние използваме компоненти само на най-добрите световни производители и предлагаме безкомпромисно качество на монтаж, следвайки най-добрите практики. Нашата/Ваша система ще получи текуща поддръжка и ангажимент за гаранционно и извънгаранционно обслужване и ще достигне гарантирано предвидените показатели и максимален живот, повече от 25 години!

промяната идва заедно с ТОПСОЛАР

Свържете се с нас и ще получите най-добрата оферта за компоненти, или ще Ви осигурим най-доброто техническо решение, както и най-изгодното комплексно изпълнение!

Нека заедно да накараме слънцето „да работи” за Вас!

Не се колебайте – свържете се с нас!