JinkoSolar

JinkoSolar (NYSE: JKS) е един от най-големите и иновативни производители на слънчеви модули в света. JinkoSolar разпространява своите слънчеви продукти и продава своите решения и услуги на диверсифицирана международна комунална, търговска и битова клиентска база в Китай, САЩ, Япония, Германия, Обединеното кралство, Чили, Южна Африка, Индия, Мексико, Бразилия, Обединеното кралство Арабски емирства, Италия, Испания, Франция, Белгия и други страни и региони.

Jinko Solar е световно известна и изключително иновативна компания за соларни технологии. Приемайки мисията за „промяна на енергийното портфолио и поемане на отговорност за осигуряване на устойчиво бъдеще“, компанията стратегически се позиционира в основните сегменти на веригата на фотоволтаичната индустрия. Те се фокусират върху интегрирани изследвания, развитие и производство на фотоволтаични продукти, както и предоставяне на цялостни решения за чиста енергия, водещи в продажбите на глобалния фотоволтаичен пазар.

Продуктите на JinkoSolar достигат до над 180 страни и региони по света, обслужвайки повече от 3000 клиенти. В продължение на няколко години тя поддържа позицията си на световен лидер в доставките на модули. Към първата половина на 2023 г. кумулативните доставки на модули на компанията са надхвърлили 165 GW. 

Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email