Q CELLS

Hanwha Qcells Co. Ltd. е един от най-големите и признати производители на висококачествени, високоефективни слънчеви клетки и модули в света. Седалището им е в Сеул, Южна Корея и Талхайм, Германия (технологичен и иновационен щаб). Със своите разнообразни международни производствени съоръжения в Южна Корея, Малайзия и Китай, Hanwha Qcells е в уникална позиция за гъвкаво справяне с всички световни пазари. Hanwha Qcells предлага пълния спектър от фотоволтаични продукти и решения, от модули до системи и широкомащабни слънчеви електроцентрали. Чрез тяхната разрастваща се глобална бизнес мрежа, обхващаща Европа, Северна Америка, Азия, Южна Америка, Африка и Близкия изток, те са в състояние да предоставят несравними слънчеви продукти и услуги на комуналните, правителствените, търговските и жилищните пазари.

С технологии от високо ниво и качество, Hanwha Q CELLS улавя голям пазарен дял на основните пазари, включително Германия, Великобритания, Южна Корея и Япония.

Hanwha Q CELLS е пълен доставчик на енергийни решения по целия свят. Обхватът на бизнеса им варира от средата на клетките и модулите до слънчевите решения за жилищни, търговски и промишлени сгради, както и за големи слънчеви централи.

Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email