LONGi

Основана през 2000 г., LONGi Green Energy Technology Co., Ltd. (LONGi) се ангажира да бъде най-ценната компания за соларни технологии в света.

В рамките на мисията „Да извлечем най-доброто от слънчевата енергия за изграждане на зелен свят“ с позициониране на марката „Най-доверената и надеждна слънчева компания, която прокарва пътя за зелени технологии“, LONGi разработва решения за големи фотоволтаични централи , за различни индустрии и домакинства със своето развитие, фокусирано върху иновациите. В очакване сме и на техните решения за „Зелена енергия + зелен водород“ за глобално развитие с нулеви въглеродни емисии.

LONGi е лидер във фотоволтаичната индустрия, като я извежда до нови висоти с продуктови иновации и оптимизирано съотношение цена-енергия с високотехнологични монокристални технологии. LONGi доставя повече от 30 GW високоефективни слънчеви пластини и модули по целия свят годишно, което е около една четвърт от търсенето на световния пазар. LONGi е призната за най-ценната компания в света за слънчеви технологии с най-висока пазарна стойност. Иновациите и устойчивото развитие са две от основните ценности на LONGi.

Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email