Иновациите са тук!

 

Всяка година в началото на лятото Мюнхен става център в света на соларният бранш, където водещите компании в сферата показват напредъка в технологиите и най-новите и иновативни решения.

В последните години в световен мащаб ръста на инсталираните ВЕИ мощности е значителен, но все още далеч от предвидените показатели, и именно този потенциален пазар по естествен начин стимулира технологичните гиганти, производители на оборудване, EPC компании, инсталатори постоянно да усъвършенстват своето ноу-хау и го представят на най-значимият форум ИНТЕР СОЛАР.

Всичко се случва и пред очите на утвърдени и институционални и частни инвеститори, които искат най-добрите проекти и най-добрите решения за тях.

Предизвикателствата пред енергийният сектор, и все по-голямата нужда от планиране и предсказуемост на производството, налага да се търсят решения свързани и с производството и с търговията с електроенергия.

Интегрирането на Системи за съхранение на електроенергия в нови проекти и във вече изградени такива, вече е ключов фактор за ефективност. Технологията постоянно се развива и добрата новина е, че само за последната година цената на батерийните стопанства е намаляла наполовина.

За разлика от дълговечността и прогнозируемата работа на соларните модули и инверторите в конвенционалните фотоволтаични инсталации, при Батерийните стопанства играят важна роля редица други фактори, и те трябва да се изградят по начин, по който ще се създадат предпоставки за тяхната оптимална работа в експлоатационен режим.

Директният контакт с производителите и стратегическите отношения, са ключов фактор за постоянният необходим съпорт в експлоатационен режим, и качеството и гаранциите за този съпорт, е основен задължителен елемент при избора на партньор доставчик, и именно това може да се открие на ИНТЕР СОЛАР .

Прилагането на компромисни решения при избора на соларни модули може и не винаги да се визуализират постоянно и отчетливо, но при грешно решение при инсталирането на батерийно стопанство, то вредите и щетите ще се установят ясно и болезнено.

Правилното решение изисква освен задължителното познаване на нуждите на потребителя и познаване разликите в технологиите, показателите, характеристиките, спецификите при инсталиране и експлоатация и най-вече избора на правилният партньор.

ИНТЕР СОЛАР предлага всичко това на едно място и чрез нашите експерти и инженери, които са делегирани там, ще Ви доставим най-новите и иновативни и правилни решения.

 

 

 

Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email