Фотоволтаични панели

Фотоволтаичният модул е ​​сбор от фотоволтаични клетки, монтирани в рамка за инсталиране. Фотоволтаичните клетки използват слънчевата светлина като източник на енергия и генерират електричество с постоянен ток. Имаме възможност да предоставим всякакви по вид фотоволтаични панели като сме официални вносители на следните лидери в бранша:

LONGi е лидер във фотоволтаичната индустрия, като я извежда до нови висоти с продуктови иновации и оптимизирано съотношение цена-енергия с високотехнологични монокристални технологии. LONGi доставя повече от 30 GW високоефективни слънчеви пластини и модули по целия свят годишно…

JinkoSolar (NYSE: JKS) е един от най-големите и иновативни производители на слънчеви модули в света. JinkoSolar разпространява своите слънчеви продукти и продава своите решения и услуги на диверсифицирана международна комунална …

Д-р Шон Ку, председател, президент и главен изпълнителен директор, основава Canadian Solar през 2001 г. в Канада, със смела мисия: да насърчава устойчивото развитие и да създава по-добра и по-чиста земя за бъдещите поколения чрез въвеждане на технологии за произвеждане на електричество от слънцето за милиони хора по целия свят.

Предлаганите от нас продукти на Risen Energy са преминали TüV, CE, GS, ROHS, REACH, PAHS и други международни сертификати и са поели водеща роля при приемането на системата за управление на околната среда ISO14001, системата за управление на качеството ISO9001 и сертифицирането на GB / T28000 система за управление на здравето и безопасността при работа.

С технологии от високо ниво и качество, Hanwha Q CELLS улавя голям пазарен дял на основните пазари, включително Германия, Великобритания, Южна Корея и Япония. Hanwha Q CELLS е пълен доставчик на енергийни решения по целия свят. 

Trina Solar Co., Ltd. е китайска компания за фотоволтаични панели, основана през 1997 г. Компанията произвежда, продава и прави изследвания и разработки на фотоволтаични продукти и O&M. Освен това разработва и продава интелигентни micro-grid и батерийни решения управлявани от cloud платформи. 

Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email